1) Paige will go to school at 8:00 a.m. Is this time morning, afternoon or evening? a) morning b) afternoon c) evening 2) Paige eats dinner at 7:00 p.m. Is this time morning, afternoon or evening? a) morning b) afternoon c) evening 3) Paige goes the library at 2:00 p.m. Is this time morning, afternoon or evening? a) morning b) afternoon c) evening 4) Paige went to pick apples at 2:00. She picked apples for 1 hour. What time was she done? a) 2:30 b) 2:00 c) 3:00 5) Drew picked apples at 6:30. He picked apples for 1 hour. What time was he done? a) 6:30 b) 5:30 c) 7:30 6) Emily picked apples at 11:00 She picked for 1 hour. What time was she done? a) 1:00 b) 12:00 c) 11:30 7) Drew’s bus will pick him up at 7:30. He has been up for 1 hour. What time did Drew get up? a) 6:30 b) 7:00 c) 7:30 8) Drew’s TV show ended at 8:00. The show lasted for 1 hour. What time did the show start? a) 7:30 b) 7:00 c) 6:00 9) Drew stops riding his bike at 4:00. He has been riding for 1 hour. What time did he start riding his bike? a) 3:30 b) 4:00 c) 3:00 10) Mary Beth started reading a book at 8:15. She read for 2 hours. What time did she stop reading? a) 8:30 b) 10:15 c) 10:00 11) Randy started reading a book at 2:00. He finished the book in 2 hours. What time did he finish reading? a) 2:00 b) 3:00 c) 4:00 12) Ryan started reading a book at 9:45. He stopped reading after 2 hours. What time did Ryan stop reading? a) 11:45 b) 11:15 c) 11:35 13) Mary Beth will eat lunch at 12:00. She has 2 hours until lunch. What time is it now? a) 10:00 b) 11:00 c) 2:00 14) Mary Beth will meet friends at the zoo at 1:00. It is a 2-hour trip to the zoo. What time will Marry Beth need to leave? a) 12:00 b) 3:00 c) 11:00 15) Mary Beth rides the bus for 2 hours. She gets off of the bus at 3:30. What time did she get on the bus? a) 1:00 b) 2:30 c) 1:30 16) Jamie started recycling cans at 1:35. He works for 1 hour. What time did he stop? a) 1:30 b) 2:30 c) 2:35 17) Karla needs to be at the recycling center at 3:15. It will take her 1 hour to travel. What time does Karla need to leave? a) 3:25 b) 2:15 c) 4:15 18) Tina starts recycling cans at 8:00. She works for 1 ½ hours. What time will she be done? a) 8:30 b) 9:00 c) 9:30
Tabla de clasificación
Esta tabla de clasificación es actualmente privada. Haz clic en
para hacerla pública.
Esta tabla de clasificación ha sido desactivada por el propietario del recurso.
Esta tabla clasificación está desactivada, ya que sus opciones son diferentes a las del propietario del recurso.
es una plantilla abierta. No genera puntuaciones para una tabla de clasificación.
Requiere iniciar sesión
Requiere iniciar sesión
A medida que juegas a la actividad, aparecerán más formatos.
¿Restaurar actividad almacenada automáticamente: