Алжир, Мали, Либија, Египат, Чад, Судан, Етиопија, ДР Конго, Мауританија, Нигерија, Мадагаскар, Јужноафричка Република, Ангола, Намибија, Боцвана, Мозамбик, Кенија, Танзанија.

Табела

Визуелни стил

Поставке

Промени шаблон

Врати аутоматски сачувано: ?