Correct: gram/mol, 6.022E23/mol, 6.022E23/22.4L, 22.4L/mol, 1 mole/Avogadro's number, 12.01 g C/ 1 mol C, 1 mol C/ 12.01 g C, 16 g O/ 1 mol O, 1 mol O/ 16 g O, 1 mol Al/6.022E23 atoms , Incorrect: Avogadro's #/gram, 6.022E23/atom, 6.022E23/gram, 22.4g/L, 1L/ 22.4 mol, 12.01 atoms C/ 1 mol C, 12.01 mol C/ 1 g C, 16 mol O/ 1 g O, 1 atom O/ 16 mol O, 1 mol H/1 atom H,

Тема

Поставке

Табела

Промени шаблон

Интерактивне активности

Врати аутоматски сачувано: ?