Skapa bättre lektioner snabbare
1) Sa shkronja ka alfabeti i gjuhës shqipe? a) 38 b) 29 c) 36 2) Sa zanore ka gjuha shqipe? a) 7 b) 5 c) 9 3) Sa shkronja dyshe ka gjuha shqipe? a) 9 b) 10 c) 11 4) Cili është kryeqyteti i Malit të Zi? a) Beogradi b) Shkupi c) Podgorica 5) Zagrebi është kryeqytet në: a) Slloveni b) Kroaci c) Bosnje dhe Hercegovinë 6) Si quhet deti shqiptar? a) Mesdhe b) Adriatik c) Jon 7) Si quhej Nëna Terezë para se të bëhej motër nderi? a) Vjollca Bojaxhiu b) Teuta bojaxhiu c) Gonxhe Bojaxhiu 8) Si quhet ky veprim në matematikë? 4X4=16 a) Mbledhje b) Pjestim c) Shumzim 9) Sa peshojnë dy tulla, nëse një tullë peshon një kg e gjysmë tulle? a) 3kg b) 5kg c) 4kg 10) Shkrimtari më i njohur dhe më i përkthyer shqiptar është: a) Ali Podrimja b) Ismajl Kadare c) Fatos Arapi

Kuizi 1

av [anonym]

Rankningslista

Liknande aktiviteter från gemenskapen

Besök vår stationära webbplats vill ändra tema eller alternativ, ange en tilldelning eller skapa din egen verksamhet.

Switch-mall

Interactives