Oppilaitoslisenssit

Yksityisten käyttäjien tilivaihtoehdot


Maksa kuukausittain Maksa vuosittain (ja säästät 10 %)

Perus

Ilmainen

 

Tähän sisältyy

Standardi

$7.20/kuukausi

USD

Tilaa

Tähän sisältyy

  • Luo rajattomasti aktiviteetteja
  • Rajoittamaton yhteisöhaku
  • Tulostettavat
  • 18 vakiomallit
  • näytä luettelo

Pro

$10.80/kuukausi

USD

Tilaa

Tähän sisältyy

  • Luo rajattomasti aktiviteetteja
  • Rajoittamaton yhteisöhaku
  • Tulostettavat
  • 18 vakiomallit
  • 15 pro-mallit
  • näytä luettelo

Sisältyy jokaiseen tiliin


UKK

Jos peruutan, voinko jatkaa tilausta myöhemmin?

Kyllä, tämä ei ole ongelma. Tehtäväsi pysyvät tallessa, ja voit edelleen käyttää ilmaisia perustoimintoja.

Entä jos kouluni hankkii oppilaitoslisenssin?

#Ota yhteyttä# niin siirrämme tilisi oppilaitoslisenssin alle.

Jos koulusi hankkii oppilaitoslisenssin, hyvitämme henkilökohtaiset maksusi viimeisten 12 kuukauden ajalta.

Mitä eri maksutapoja on?

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Union Pay

Ota meihin yhteyttä jos tarvitset jonkun muun maksutavan.

Huomaa, että koululisenssit voidaan maksaa pankkisiirrolla.

Mitä tapahtuu tehtävilleni, jos peruutan tilini?

Sinulla on edelleen pääsy Omat tehtäväni -kansioosi. Voit edelleen pelata, tulostaa tai ladata tehtäviäsi. Kaikki julkaistut tai upotetut tehtävät toimivat edelleen kuten ennenkin.

Et kuitenkaan voi luoda uusia tehtäviä tai muokata vanhoja.

Milloin tilaus maksetaan?

Tilaus maksetaan päivänä, jona aloitat tilauksen, ja tämän jälkeen samana kalenteripäivänä kuukausittain tai vuosittain.

Voinko saada laskun?

Laskut löytyvät siirtymällä kohtaan Hallitse maksuja oikean yläkulman valikossa. Vieritä alaspäin niin näet listan aiemmista maksuista PDF-linkistä. Ota yhteyttä jos laskun tietoja pitää muuttaa.

Voinko vaihtaa standarditilin ja protilin välillä myöhemmin?

Kyllä, vaihtaaksesi tiliä meneHallitse maksuja-kohtaan oikean yläkulman valikossa ja valitse Muuta tiliä kohtaan....

Voinko perua tilauksen koska tahansa?

Kyllä. Voit perua tilauksesi koska haluat.

Halutessasi peruuttaa tilauksen siirry kohtaan Hallitse maksuja oikean yläkulman valikossa ja valitse Peruuta tilaus.

Säilytetäänkö automaattisesti tallennettu tehtävä ?