Šolski paketi

Posamični paketi


Mesečno plačilo Letno plačilo (prihranek 10 %)

Osnovno

Brezplačno

 

To vključuje

Standardno

$7.20/mesec

USD

Naroči se

To vključuje

  • Ustvarjanje neomejenih dejavnosti
  • Neomejeno iskanje skupnosti
  • Natisljive
  • 18 standardne predloge
  • prikaži seznam

Pro

$10.80/mesec

USD

Naroči se

To vključuje

  • Ustvarjanje neomejenih dejavnosti
  • Neomejeno iskanje skupnosti
  • Natisljive
  • 18 standardne predloge
  • 15 predloge za pro
  • prikaži seznam

Vključeno v vsak paket


Pogosta vprašanja

Lahko dobim račun?

Račune najdete tako, da greste v upravljanje plačil v zgornjem desnem meniju računa. Pomaknite se navzdol in si oglejte tabelo vseh preteklih plačil s povezavo PDF. Če je treba podatke na računu spremeniti, stopite v stik z nami.

Kdaj je treba plačati?

Prvo plačilo se izvrši na dan začetka naročniškega razmerja, nato pa na isti dan vsak mesec ali leto po tem.

Ali lahko z naročniškim razmerjem, ki ga odpovem, pozneje nadaljujem?

Ja, brez težav. Vaše dejavnosti bodo varno shranjene in v tem času boste še vedno lahko uporabljali vse brezplačne osnovne funkcije.

Katera plačilna sredstva podpirate?

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Union Pay

Če bi želeli plačati s čim drugim, stopite v stik z nami.

Upoštevajte, da šolske pakete lahko plačate z bančnim nakazilom.

Kaj se zgodi, če se naroči moja šola?

#Stopite v stik z nami# in račun vam bomo prenesli.

Če vaša šola pridobi skupinski paket, vam bomo vrnili osebna plačila za zadnjih 12 mesecev.

Moram skleniti pogodbo ali lahko kadarkoli odpovem?

Ni pogodbe. Odpoveste lahko kadarkoli brez nadaljnjih plačil.

To storitev tako, da v upravljanju plačil v zgornjem desnem meniju računa kliknite odpoved naročniškega razmerja.

Ali lahko pozneje preklopim s standardnega na pro paket?

Da, v tem primeru pojdite na upravljanje plačil v zgornjem desnem meniju računa in kliknite sprememba paketa v ....

Kaj se zgodi z mojimi dejavnostmi ob odpovedi?

Še vedno boste imeli dostop do mape moje dejavnosti. Svoje vire boste še vedno lahko predvajali, tiskali ali prenašali. Vsi viri, ki ste jih objavili ali vdelali, bodo še naprej delovali kot prej.

Vendar potem ne boste mogli ustvariti novih virov ali urediti obstoječih.

Obnovi samodejno shranjeno: ?